Cuckoo Networks Oy etsii positiivisella elämänasenteella varustettua myyntipäällikköä Helsinkiin

Sinun toimenkuvaasi kuuluu asiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin kattaen prospektoinnin, buukkaamisen ja diilien ”klousaamisen”. Tämä vaatii sinulta kunnianhimoista otetta myyntiin ja kykyä kantaa vastuuta yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, sekä erityisesti halua onnistua jokapäiväisessä, ajoittain jopa hektisessä myyntiprosessissa. Tämän lisäksi toimit Cuckoo Workout -brändin edustajana ja puolestapuhujana työhyvinvoinnin alalla: ei ole mitenkään poikkeuksellista, että sinua pyydetään vetämään taukojumppaa kesken kiireisen palaverirumban tai jopa aamumetrossa. Emme odota sinun olevan vielä valmis myyntipäällikkö, mutta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittämään niin itseäsi kuin myös Cuckoo Networks Oy:n myyntiprosesseja todellisessa startuphengessä!

Vakuuttavana kommunikoijana osaat kuunnella potentiaalisia asiakkaita, herättää luottamusta ja auttaa tätä löytämään juuri oikeat työhyvinvointiratkaisut. Et pelkää tarttua toimeen – saati puhelimeen – vaan omaat kyvyn johtaa itseäsi, työskennellen kuitenkin koko tiimin eduksi. Etsimämme myyntipäällikkö on ennen kaikkea kuitenkin iloinen, aito ja rohkea!

Työnkuva: Täysipäiväinen, vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Helsinki

Odotamme sinulta:

 • Aitoa innostusta aktiiviseen myyntityöhön ja kykyä luoda asiakassuhteita
 • Hyviä esiintymistaitoja sekä rohkeutta heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen
 • Kiinnostusta alati muuttuvaa työhyvinvoinnin alaa kohtaan
 • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esim. tradenomi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Myyntikokemusta väh. 2-5 vuotta

Katsomme eduksi:

 • Muun kielitaidon, esim. ruotsin kielen taidon

Cuckoo Networks Oy tarjoaa seuraavaa ja paljon muuta:

 • Dynaamisen startupympäristön, jossa itsenäinen – jopa yrittäjähenkinen – ajattelu on enemmän kuin sallittua, sillä tiimimme innostuu uusista, luovista ratkaisuista.
 • Sisällöllisesti kiinnostavan ja merkityksellisen työn, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan markkinoidensa parhaimman taukoliikuntasovelluksen kansainvälistymisprosessiin aina alkutaipaleelta asti.
 • Pienen, mutta vahvasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut, jotka tukevat sinun työhyvinvointiasi (mm. kuntosalijäsenyys).
 • Hulvattoman tiimin, joka lupaa kokeilla hulluimpiakin ideoitasi ja tukea sinua urasi kehittymisessä yrityksen arvojen hengessä: iloinen, aito, rohkea ja yhdessä!

Are you Cuckoo’d?

Jos olet etsimämme myyntipäällikkö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si janna@cuckooworkout.com.
Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Työhyvinvointi

Lisätietoja:
Janna Lampinen, myyntijohtaja
puh +358 (40) 568 9950
Soitot  arkisin klo 16-17 välillä

Cuckoo Workout on yrityksille suunnattu taukoliikuntasovellus, jonka avulla vähennetään istumatyön aiheuttamia haittoja. Sovellus on markkinoiden paras ja se sopii kaikenkokoisiin työyhteisöihin, minkä ansiosta Cuckoo Networks Oy on kasvattanut asiakaskuntaansa tasaisesti niin Suomessa kuin ulkomailla: tällä hetkellä taukoliikuntapalvelua käyttää yli 12 000 aktiivista käyttäjää 11 maassa ja 80 yrityksessä. Sovellus muistuttaa pitämään 3 lyhyttä (2-3 min) jumppataukoa työpäivän aikana ja tarjolla on yli 400 fysioterapeutin suunnittelemaa videota, jotka vetristävät mieltä ja kehoa. Taukosuorituksista kertyy kookospähkinäpisteitä, joita kartuttamalla voi voittaa palkintoja. Palvelussa voi myös kisailla kollegoita ja toisia yrityksiä vastaan. Näin se toimii.

Kokeile Cuckoota maksutta
Pyydä meiltä tarjous
Cuckoo-bird