Cuckoo Networks Oy etsii positiivisella elämänasenteella varustettua myyntipäällikköä Helsinkiin

Cuckoo Workout on kasvava hyvinvoinnin alalla toimiva yritys. Pelillinen palvelu muistuttaa liikunnasta ja tauoista työpäivien aikana. Suomalainen yritys liikuttaa käyttäjiä yli 150 yrityksessä ja 15 eri maassa.

Kasvun kynnyksellä tarvitsemme rohkeaan ja vauhtia rakastavaan tiimiimme yhden tehopakkauksen lisää. Sinun toimenkuvaasi kuuluu asiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin kattaen prospektoinnin, buukkaamisen ja diilien ”klousaamisen”. Tämä vaatii sinulta kunnianhimoista otetta myyntiin ja kykyä kantaa vastuuta yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, sekä erityisesti halua onnistua jokapäiväisessä, ajoittain jopa hektisessä myyntiprosessissa. Tämän lisäksi toimit Cuckoo Workout -brändin edustajana ja puolestapuhujana työhyvinvoinnin alalla: ei ole mitenkään poikkeuksellista, että sinua pyydetään vetämään taukojumppaa kesken kiireisen palaverirumban tai jopa aamumetrossa. Emme odota sinun olevan vielä valmis myyntipäällikkö, mutta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittämään niin itseäsi kuin myös Cuckoo Networks Oy:n myyntiprosesseja todellisessa startup hengessä!

Vakuuttavana kommunikoijana osaat kuunnella potentiaalisia asiakkaita, herättää luottamusta ja auttaa tätä löytämään juuri oikeat työhyvinvointiratkaisut. Et pelkää tarttua toimeen – saati puhelimeen – vaan omaat kyvyn johtaa itseäsi, työskennellen kuitenkin koko tiimin eduksi. Etsimämme myyntipäällikkö on ennen kaikkea kuitenkin iloinen, aito ja rohkea!

Ominaisuudet, joita hakijalta odotamme:

 • Aitoa innostusta aktiiviseen myyntityöhön ja kykyä luoda asiakassuhteita

 • Hyviä esiintymistaitoja sekä rohkeutta heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen

 • Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, kauppatieteiden maisteri)

 • Hyvät suullisen- ja kirjallisen viestinnän taidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kieli katsotaan eduksi

 • Joustavuus ja periksiantamattomuus

 • Kiinnostusta alati muuttuvaa työhyvinvoinnin alaa kohtaan

 • Myyntikokemusta väh. 2-5 vuotta

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Dynaamisen startupympäristön, jossa itsenäinen – jopa yrittäjähenkinen – ajattelu on enemmän kuin sallittua, sillä tiimimme innostuu uusista, luovista ratkaisuista.

 • Sisällöllisesti kiinnostavan ja merkityksellisen työn, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan markkinoidensa parhaimman taukoliikuntasovelluksen kansainvälistymisprosessiin aina alkutaipaleelta asti.

 • Pienen, mutta vahvasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut, jotka tukevat sinun työhyvinvointiasi (mm. kuntosalijäsenyys).

 • Hulvattoman tiimin, joka lupaa kokeilla hulluimpiakin ideoitasi ja tukea sinua urasi kehittymisessä yrityksen arvojen hengessä: iloinen, aito, rohkea ja yhdessä!

We like champagne and marshmallows but we love results!

Työskentelypaikka on Helsingissä.
Työ on kokoaikainen ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi tänne: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/11762699

Lisätietoa:
Linda Kuula
050 38 44 520
linda@cuckooworkout.com
Arkisin klo 9-10 ja klo 16-17

Free trial
Ask for an Offer
Cuckoo-bird