Cuckoolla ollaan innoissaan uudesta yhteistyöstä ELIXIA Online Trainingin kanssa. Yhdessä Cuckoo Workoutin ja ELIXIA Online Trainingin kanssa mahdollistat henkilöstön liikkumisen töissä ja vapaa-ajalla ajasta ja paikasta riippumatta.

Cuckoo Workout varmistaa, että työntekijäsi liikkuvat työpäivän aikana tarjoamallaan sovelluksella, joka muistuttaa, ohjaa sekä pelillisin keinoin motivoi liikkumaan työpäivien aikana. Työpäivän aikana tapahtuva liikunta on vähintäänkin yhtä tärkeätä kuin vapaa-ajalla tapahtuva urheilu. Se vähentää TULE-oireita ja sairauspoissaolopäiviä, sekä lisää työntekijöiden tuottavuutta. Cuckoo Workoutilla on tutkittuja* tuloksia näistä molemmista; Erittäin aktiivisen tauottajan työn tuottavuus kasvoi jopa 1,50€/h ja Sairauspoissaolojen määrä laski aktiivisilla tauottajilla 3 kuukauden jakson aikana keskimäärin puolen päivän verran. Sen lisäksi Cuckoo parantaa työnantaja kuvaa ja rakentaa yhteisöllisyyttä työpaikoilla. Työyhteisö, jossa on Cuckoo käytössä koetaan kannustavammaksi, rakentavaksi ja uusia ideoita tukevaksi.

Moni työntekijä kaipaa kuitenkin myös työnantajan tukea vapaa-ajan liikuntaan. Yhdessä ELIXIAn kanssa Cuckoo Workout on nyt mukana työajan jälkeisessä liikkumisessa. ELIXIA Online Training -palvelun kautta työnantaja voi nyt ensimmäistä kertaa tarjota valmennusta ja liikuntaa kaikille työntekijöilleen ja heidän perheilleen; asuinpaikasta, liikuntakokemuksesta tai tavoitteesta riippumatta!

ELIXIA Online Training -yrityksille palvelu tarjoaa:

  • ELIXIA Online Training -palvelu on siellä missä sinäkin. Treenaa joko tietokoneen, tabletin, puhelimen tai älytelevision välityksellä.

  • Voit treenata yksin tai yhdessä perheesi, ystäviesi sekä kollegoidesi kanssa.

  • Yli 40 ammattitaitoisesti laadittua, turvallista ja monipuolista liikuntaohjelmaa.

  • Parhaat ohjaajat.

  • Suomen ja englannin kielellä ohjatut tunnit.

  • Laaja ja monipuolinen treenivalikoima, jota päivitetään säännöllisesti.

  • Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioista riippuen niille, jotka eivät ole aikaisemmin liikkuneet ja niille, jotka ovat jo kokeneita harrastajia.

  • ELIXIA Online Training –palvelu sisältää myös lyhyitä muutaman minuutin (2, 5 ja 7 min.) taukoliikuntavideoita, joita voi hyödyntää yksin tai yhdessä työpäivän aikana.

  • Rajoitukseton käyttöoikeus koko henkilöstölle. Ei tarvitse olla ELIXIA jäsen.

Mietitkö mitä yrityksesi hyötyy molempien palveluiden tarjoamisesta?  Cuckoon tärkeimpiin elementteihin kuuluu työntekijöiden muistuttaminen liikkumisesta. Cuckoo muistuttaa siis työntekijöitä hyödyntämään molempia palveluita sekä töissä että vapaa-ajalla. Tämä mahdollistaa aktiivisen ja tuottavan työntekijän! Molemmat palvelut ovat helppokäyttöisiä ja kannustaa niitäkin henkilöitä liikkumaan, jotka eivät välttämättä itse osaa liikuntaa aloittaa. Yhdistämällä molemmat palvelut tarjoat työntekijöillesi kokonaisvaltaista hyvinvointia pienellä vaivalla!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus tarjota henkilökunnallesi heidän terveyttänsä edistävä joululahja.

Hanki nyt henkilöstölle liikuttava joululahja saat ELIXIA Online Trainingin veloituksetta käyttöönne (arvo jopa 3588€)*. 

*Tarjous edellyttää vähintään 100-lisenssin pakettia, yhden vuoden sitoutumista sekä Kick off -pakettia, 2500€.

Cuckoo liikuttaa henkilöstöä ympäri kellon, jiihaa!