Syksyn tullen pimeys saattaa tuntua uuvuttavalta ja työpäivän jälkeen energiaa ei tunnu riittävän.Toisaalta syksy ja talvi tuovat usein enemmän aikaa iltoihin ja tämän ajan voi käyttää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Cuckoo Workoutin yhteistyökumppani Timma tarjoaa helppoja, nopeita ja laadukkaita palveluita rentoutumiseen.  

Timman kautta on mahdollista varata alennuksella palveluita 24 eri kaupungissa Suomessa. Timmasta voi varata aikoja samoihin partureihin, salonkeihin ja hoitoloihin, joissa kävisit muutenkin. Erona on vain se, että hinta on edullisempi! Timman kautta yritykset ilmoittavat vapaat aikansa ja tarjoavat niitä lyhyellä varoitusajalla ja alennettuun hintaan. Tarkista osoitteesta https://timma.fi/ , mitkä kaikki yritykset ovat mukana Timman toiminnassa juuri sinun paikkakunnallasi! 

Cuckoolaisten suosikit syksyyn löytyvät Timman hierontatarjonnasta. Timmasta on mahdollista varata sekä klassista että urheiluhierontaa. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa kun taas klassisessa hieronnassa lihasta käydään monipuolisemmin läpi.

Hieronnan tarkoitus on lämmittää ja rentouttaa lihaksia, mikä auttaa niitä palautumaan paremmin. Siksi hieronta on tärkeää, jos lihakset ovat kovassa kuormituksessa. Usein kuormitukseksi erheellisesti mielletään vain urheilun aiheuttamat jumit, mutta lihaksiin vielä enemmän vaikuttavat päivittäisen arjen valinnat. Jatkuva istuma-asento aiheuttaa jumeja lonkkiin, selkään sekä niskoihin ja hartioihin, puhumattakaan siitä, jos istutaan tai seisotaan huonossa asennossa. Jos seistään pitkään, asento kääntyy usein toispuoleiseksi ja jumeja syntyy. Siksi ennaltaehkäisyn kannalta työasentoon on ensiarvoisen tärkeää kiinnittää huomiota ja antaa myös kropalle paremmat mahdollisuudet palautua kuormituksesta. Tämän voi tehdä juurikin lihashuollolla venytellen ja hieroen. 

Lihasten palautumisen lisäksi hieronnan etuna on myös kosketuksen rentouttava vaikutus. Ihmisellä erittyy kosketuksesta hyvän olon hormonia, oksitosiinia. Oksitosiinista puhutaankin usein “rakkaushormonina” sillä sen erittymistä tapahtuu läheisissä suhteissa. Myös silittäminen, kosketus ja hieronta aiheuttavat hormonin lisääntymisen ja siksi hieronnan jälkeen on niin hyvä ja rentoutunut olo. Täydellistä palautumista arjen kiireistä siis! 

Hieronnalla voidaan hoitaa myös stressiperäisiä oireita. Stressi usein ilmenee henkisen jännittämisen lisäksi myös lihaksilla jännittämiseen ja se voi ilmetä niska- ja hartiaseudun kipuina. Hieronnalla voidaan rentouttaa näitä jännitteitä, vaikka tietysti stressin alkusyiden hoitaminen on tärkeää jumien vähenemisen kannalta. 

Itsensä hemmottelu kampaamokäynnin, jalkahoidon tai hieronnan avulla parantaa kokonaishyvinvointia ja kohottaa mielialaa. Hemmotteluun voi mennä myös ystävän tai puolison kanssa yhdessä! Timma haluaa tarjota Cuckoon asiakkaille 15 euron edun ensimmäisestä ostoksesta. Kirjaudu Cuckooseen ja saat edun itsellesi chatin kautta!

Ps. 25.-27.9. Cuckoossa on käynnissä myös pikakisa, josta voit voittaa Timman lahjakortin! Pidä tauko ja osallistu mukaan arvontaan!