SEAT GUARD laite – on maailman yksinkertaisin ratkaisu välttää liika istumista.
Istu alas, ja kun tunnet värinän nouse ylös… Pidä tauko!  

Laite on mitoiltaan pienempi kuin älypuhelin, ja painaa vain n. 40 grammaa. Terveellisen istumarytmin hahmottaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, aseta Seat Guard istuimelle, ja istu alas. Kun tunnet värinän, 30 minuuttia on kulunut ja on aika ottaa lyhyt n. 2 minuutin tauko istumisesta. Cuckoo Workout app on täydellinen terveyden lisäbuustaaja, näille tauoille. Se ohjaa sinua liikkumaan monipuolisesti ja auttaa palautumaan henkisesti ja fyysisesti.

Miten Seat Guard innovaatio on syntynyt Rose-Marie Backström?

 Miesystäväni Juha Starck sanoi usein: “Rakas, nouse nyt ainakin hetkeksi, olet istunut paikallasi jo tuntikausia”

Olen yrittäjä ja teen enimmäkseen töitä kotoa käsin istuen tuntikausia tietokoneella tai puhelimessa. Istuin helposti jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti, nousematta kertaakaan ylös.

Erään pitkän päivän jälkeen, kun olin taas istunut tuolillani tuntikausia keskittyneenä, hän sanoi: “Siis nyt ihan oikeasti nouse ylös, sinulla pitäisi olla joku piippari pepun alla, jotta huomaisit nousta välillä ylös.” sanoin: ”KYLLÄ, olet aivan oikeassa!” Halusimme ostaa kyseisenlaisen tuotteen, mutta huolellisen etsimisen jälkeen totesimme, että vastaavaa tuotetta ei markkinoilta löydy. Päätimme itse kehittää sopivan tuotteen, ja niin syntyi Seat Guard.

Olemme kaikki huomanneet, että käyttämällä Seat Guardia sisäinen kello kehittyy samalla ja keho huomaa ajankulun paremmin.

Tänä päivänä myös molemmat tyttäreni käyttävät Seat Guardia kotona, kun tekevät läksyjä, kuuntelevat musiikkia tai pelaavat tietokoneella. Seat Guardista on tullut heille luonnollinen tapa muistuttaa ajan kulusta, jolloin he muistavat nousta seisomaan 30 minuutin välein.

Me kaikki tiedämme istumisen vaarat, mutta helposti unohdamme tehdä asialle mitään! Seat Guardin avulla voit saavuttaa terveellisen istumarytmin. Tauottamalla istumista vähintään 2 minuutin tauolla 30 minuutin välein saavutat terveyshyödyn, joka auttaa sinua pysymään terveempänä.

Ole mukana ensimmäisten joukossa ja osta Seat Guard itsellesi. Lue lisää laitteesta, joka auttaa hahmottamaan ajankulua ja tuomaan lukuisten tutkimusten mukaisen terveyshyödyn istumisen tauottamisesta 30 minuutin välein.