Lukeminen on meille monelle tapa nollata aivot iltaisin ja rauhoittua ennen nukkumaanmenoa. Tarinat vievät mennessään ja luovat toisen todellisuuden, johon uppoutua. Lukeminen on varmaan ollut lähes kaikille jossain vaiheessa harrastus – mutta onko kirjojen kuunteleminen sinulle vielä tuttua? Äänikirjat ja e-kirjat mahdollistavat kirjojen lukemisen ja kuuntelemisen missä vain ja milloin vain. Ääni- ja e-kirjapalvelu Storytelissä kirjoja ei myöskään tarvitse ostaa läjäpäin tai jonottaa kirjastoissa, sillä uutuuskirjat ovat heti saatavilla – kuudella eri kielellä. Voit kuunnella ja lukea näppärästi puhelimelta tai tabletilta. Storytelistä löytyy yli 150 000 kirjaa sisältäen dekkareita, romantiikkaa, lastenkirjoja sekä elämäkertoja, ja paljon muuta. 

Äänikirjojen kuuntelu on erinomainen tapa rentoutua, tyhjentää pää vilisevistä ajatuksista ja palautua. Sen lisäksi äänikirjat ja lukeminen ylipäänsä ovat mahtava mahdollisuus oppia uutta. Kirjojen avulla voi loputtomasti kehittää itseään ja Storytelin valikoimasta löytyykin eri kategorioita, josta voi valita itsensä kehittämiseen loistavia teoksia. Valitse esimerkiksi tietokirjallisuutta, historiaa, liike-elämän kirjallisuutta tai teos henkisen kasvun tueksi!

Monelle Cuckoon käyttäjälle toivotun tauon työpäivään tuo mindfulness-harjoitteen kuuntelu. Mindfulness ei kuitenkaan ole kaikkien mieleen ja rauhoittumistauon voi pitää myös eri tavalla. Tähän soveltuu esimerkiksi lyhyt hengitysharjoitus tai äänikirjan kuuntelu. Mindfulness-harjoitteen kuuntelun sijaan voitkin hyvin kuunnella viisi tai kymmenen minuuttia kirjaa, mikäli se saa ajatuksesi hetkeksi pois työtehtävästä tai stressaavista ajatuksista. Kuunteluhetken jälkeen palaat takaisin työhösi tuorein mielin. 

Storytel Reader on luku- ja kuuntelulaite, jolla pääset käsiksi kaikkiin kirjoihin samalla tavalla kuin myös puhelimellasi tai tabletilla. Storytel Reader on kevyt ja pienikokoinen – sitä on siis helppo kantaa matkoilla mukana. Sen etuna on sen heijastamaton näyttö, mikä säästää silmiäsi eikä lisää ruutuaikaa. Näytöltä on helppo lukea myös ulkona auringonpaisteessa tai vaikkapa pimeällä sängyssä. Lukulaite on niin helppokäyttöinen ja kevyt, että se tuntuu siltä, kuin lukisi tavallista kirjaa. Erona on vaan, että kaikki kirjat ovat samassa pienessä paketissa! 

Cuckoo Workoutin kuukauden pääpalkintona on lokakuussa vuoden ilmanen kuuntelu- ja lukuoikeus sekä Storytel Reader -laite (arvo yht. 269 €)! Tauota siis itsesi osoitteessa app.cuckooworkout.com kultatasolle lokakuun aikana ja osallistut palkinnon arvontaan! 

Storytel haluaa lisäksi tarjota kaikille Cuckoon asiakkaille ilmaisen 30 päivän kuuntelu- ja lukuoikeuden. Jos et ole aiemmin kokeillut Storyteliä, voit lukea ja kuunnella veloituksetta kuukauden ja halutessasi katkaista jäsenyyden ilman kustannuksia. Storytelin kuukausimaksukin on vain 16,99 € jolla saat kuunnella ja lukea rajattoman paljon. Kuukauden ilmaisen kokeilun saat tästä linkistä storytel.com/cuckoo. 

Cuckoolaisten suosikkikirjat: 

  • Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muita ja itseäänopettavainen, mutta hauska teos ihmisten eri persoonallisuuspiirteistä. Auttaa ymmärtämään esimerkiksi kollegoiden käyttäytymistä ;)  

  • Michelle Obaman Minun Tarinani – vaikuttava teos maailman yhdeltä tunnetuimmista naisista. On mielenkiintoista päästä kurkistamaan presidenttiparin kulissien taakse! Pst, englanninkielinen äänikirjaversio on itse Michellen lukema!

  • Oskari Saaren Aki Hintsa Voittamisen Anatomia – mielenkiintoisia tarinoita sekä huippu-urheilijoiden että muiden ihmisten hyvinvoinnin rakentumisesta alansa parhaan lääkärin kertomana.

  • Risto Siilasmaan Paranoidi optimisti – mukaansatempaava tarina Nokian matkasta vaikeiden vuosien läpi uuteen menestykseen.

  • Rhonda Brynen The Secretmaailmanlaajuista huomiota herättänyt teos vetovoiman laista ja oman asenteen vaikutuksesta.

Kirjaudu tästä kuuntelemaan ja lukemaan 30 päivää maksutta!