Lupasitko aloittaa terveemmän elämäntavan uuden vuoden vaihteessa, mutta toteutus on vielä hakusessa? Älyhenkivakuutus on vakuutuksien edelläkävijä,  joka tukee hyvinvointiasi mm. Cuckoo Workout -taukotreenisovelluksen avulla. Mistä älyhenkivakuutuksessa on oikein kysymys? Lue asiantuntijoiden vastaukset ja lähde mukaan! 

Mikä on Älyhenkivakuutus?

Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Älyhenkivakuutuksella haluamme kannustaa asiakkaitamme pitämään huolta itsestään ja tekemään elämäntapamuutoksia, sillä arjen aktiivisuus, lepo, ravitsemus ja stressi vaikuttavat tutkitusti merkittävästi terveyteen ja hyvinvointiin pitkällä aikavälillä.

Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut ovat henkivakuutuksen, työkyvyttömyysturvan ja vakavan sairauden turvan lisänä asiakkaalle tarjottava maksuton etu. Henkivakuutuksella turvaat läheistesi talouden pahimman varalle. Työkyvyttömyysturvalla ja vakavan sairauden turvalla voit paikata sairaslomasta, vakavasta sairastumisesta tai pysyvästä työkyvyttömyydestä aiheutuvaa toimeentulon vajetta.

Miten Älyhenkivakuutus eroaa muista vakuutuksista ja miten se on ainutlaatuinen?

LähiTapiola toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille vakuutukseen liitettävät hyvinvointipalvelut, joiden tavoitteena on edistää terveyttä ja auttaa asiakasta voimaan paremmin. Älyhenkivakuutuksessa perinteiseen taloutta turvaavaan henkivakuutukseen yhdistetään LähiTapiolan kumppaneiden tuottamia hyvinvointipalveluja.

Älyhenkivakuutuksen kautta tuomme kuluttaja-asiakkaille käyttöön kumppaneidemme palveluita, joita on normaalisti saatavilla vain organisaatioiden kautta, kuten Cuckoo Workout.

Kenelle vakuutus on suunniteltu?

Älyhenkivakuutus on suunniteltu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnista. He saattavat tarvita apua ratkaisevan askelen ottamiseksi kohti terveempiä elämäntapoja tai ovat jo oikealla tiellä mutta haluavat sille vahvistusta.

Mitä kaikkea vakuutus pitää sisällään?

Älyhenkivakuutuksen palvelut saa käyttöönsä mobiilisovelluksen kautta, jossa asiakkaalle on tarjolla luotettavien kumppanien tuottamia palveluja ja sisältöjä. Asiakas pääsee tekemään sähköisen terveystarkastuksen, voi asettaa tavoitteita ja mitata tuloksia eri hyvinvoinnin osa-alueilla: lepo, ravinto, liikunta ja stressinhallinta.

Asiakkaalle on tarjolla mielenkiintoisia artikkeleita, videoita ja tehtäviä sekä kumppaneidemme tarjoamia palveluja, kuten Cuckoo Workoutin taukoliikuntaohjelma. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös hyväntekeväisyyselementti, jossa voi osallistua haasteisiin ja omalla aktiivisuudella kerryttää hyväntekeväisyyspottia valitulle kohteelle.

Miten saan Älyhenkivakuutuksen?

Voit ostaa Älyhenkivakuutuksen verkossa tai jättää yhteydenottopyynnön LähiTapiolan sivujen kautta: https://www.lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/henkilovakuutukset/henkivakuutus/alyhenkivakuutus

Millaisia tuloksia vakuutuksesta on saatu?

Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalveluita on käyttänyt yli 20 000 LähiTapiolan asiakasta. LähiTapiolan toukokuussa teetetyn käyttäjäkyselyn mukaan 73 % asiakkaista sanoo Älyhenkivakuutuksen auttaneen tekemään elämäntapamuutoksia. Näistä 69 prosenttia kertoo positiivisen muutoksen jääneen pysyväksi.

LähiTapiolan toukokuussa teetetyn käyttäjäkyselyn mukaan 73 % asiakkaista sanoo Älyhenkivakuutuksen auttaneen tekemään elämäntapamuutoksia.

Kokeile ilmaiseksi
Pyydä tarjous
Cuckoo-bird