Cuckoo Workout®

Näin Cuckoo Workout syntyi

Kokeile Cuckoota nyt!

Kaikki alkoi vuonna 2014

Veera Lehmonen istui kollegansa Ida Männyn kanssa ammattikorkeakoulun työharjoittelussa, missä he huomasivat istuvansa koko päivän yhteen putkeen. Tämä oli aktiivisille nuorille huolestuttava ajatus, joten Veera ja Ida päättivät laittaa kellon soimaan päivittäin klo 12.00. Kun hälytys koitti, naiset lähtivät hyppimään sataa haarahyppyä.

Koko toimisto mukaan hyppimään!

Avokonttorissa heräsi kiinnostusta ja hilpeyttä kun Veera ja Ida hyppivät haarahyppyjä. Pian naisten seuraan liittyi myös muita kollegoita, jolloin muutamaksi minuutiksi toimistolla heräsi hymyt ja naurut kaikkien kasvoille. Kun haarahyppijät palasivat työn pariin, oli olo energisempi! Veera ja Ida päättivät siltä istumalta, että tämä pitää saada ympäri maailmaa levitettyä. Tästä alkoi Cuckoon tarina!

Cuckoo-perhe

Myyntijohtaja Janna Lampinen lähti mukaan vuonna 2015 kun kuuli Veeralta Cuckoon idean ja mission: päästä liikuttamaan toimistotyöntekijöitä ympäri maailmaa. Janna innostui niin kovasti, että kertoi kollegoilleen vanhalla työpaikallaan, että tuolla minä vielä olen joku päivä töissä. Teknologiajohtaja Mika Niinistö on myös ollut mukana jo vuodesta 2016. Mikan ammattitaidolla on kehitetty Cuckoota ja tuotu uusia ominaisuuksia käyttäjille niin puhelinsovellukseen kuin vuonna 2019 julkaistuun Cuckoo Workoutin uuteen versioon. Videoilta tuttu Linda Kuula on ollut mukana jo ensimmäisestä videosta lähtien. Vakituisesti Linda on Cuckoolla työskennellyt jo kohta kolme vuotta tehden hyvin monipuolisia tehtäviä.

Cuckoo nyt vuonna 2019

Tällä hetkellä Cuckoo Workoutilla on töissä 8 henkilöä toimitusjohtaja Veeran lisäksi. Cuckoo on käytössä yli 15 eri maassa, yli 15 000 käyttäjää ja yli 120 yritystä. Vuoden 2019 alkupuolella Työterveyslaitos julkaisi tutkimuksen, jossa tutkittiin Cuckoon käyttöä Nokian työntekijöillä. Samana vuonna Cuckoo Workout valittiin mukaan Business Finlandin NIY-rahoitusohjelmaan, joka tukee Cuckoon kansainvälistymistä.

Cuckoo Workoutin työyhteisö kasvaa jatkuvasti, ja uudet Cuckoolaiset otetaan aina ilolla mukaan!

Mikäli olet innostunut liittymään mukaan Cuckoo perheeseen, seuraathan meitä somessa. Julkaisemme työpaikkailmoituksemme kanavissamme.

Cuckoo Workout liikuttaa Aditroa

Henkilöstön hyvinvointi ja siihen panostaminen on merkittävä osa Aditron yrityskulttuuria. Osana hyvinvoinnin edistämistä on säännöllinen taukoliikunta, jonka vuoksi Aditron työntekijät käyttävät Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellusta.

Lue kokemuksia
Cuckoo workout -taukosovelluksen hyödyt
Lataa taukojumppaohjeet- juliste

Let’s cuckoo you!

Kokeile maksutta
Pyydä esittely
Cuckoo-bird