Visma oli törmännyt Cuckooseen erinäisissä tapahtumissa ja osa henkilökunnasta oli vinkannut Cuckoosta HR:lle. Visman työntekijät pääsivät tutustumaan Cuckoon käyttöön luontevasti, kun Visma yhdistyi Aditro Public Oy:n yritysosaston kanssa, jotka olivat jo ennestään Cuckoon käyttäjiä.  He kuulivat paljon positiivista palautetta Aditrolta Cuckoon käytöstä, etenkin ryhmämuotoiset tsempparihaasteet on koettu hauskoina ja sekä työilmapiiriä että kuntoa nostattavina.

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen, sähköisten taloushallinnon ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä.

Vismalla halutaan kannustaa henkilöstöä kehittämään omaa hyvinvointiosaamistaan kokonaisuutena ja he haluavat tarjota erilaisia työvälineitä tämän avuksi. Cuckoo on erinomainen osa tätä pakettia ja tarjoaa helppoa ja hauskaa työpaikkaliikuntaa.

”Vismalla on miltei 350 asiantuntijatehtävissä työskentelevää henkilöä. Fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista sekä palautumisesta huolehtiminen korostuu – jos niissä on asiat rempallaan on vaikea kukoistaa työ- tai yksityiselämän puolella. Uskomme, että hyvinvointiosaaminen on tärkeä osa yrityksen menestystekijöitä ja siksi olemme vuoden alusta startanneet uudenlaisen hyvinvointiohjelman, joka on koko henkilöstömme ulottuvilla. Cuckoo on osa tätä ohjelmaa ja sen tarjontaa. Ihmiset ovat yksilöitä ja tarvitsevat erilaisissa asioissa tukea, kaikki ei sovi kaikille. Tämän olemme myös pyrkineet huomioimaan ohjelmamme sisällössä. ”

-Eliisa Valkonen, HR-director

Visman toimitusjohtaja Jukka Holm on myös erityisen innoissaan tästä yhteistyöstä ja odottaa innolla tulevaa. Esimerkin voima on tärkeä tässäkin asiassa ja esimiesten esimerkki Cuckoon käytössä tukee koko henkilöstön aktiivisuutta.

”Valitsimme Cuckoon, koska näemme sen vastaavan tietotyöläisten suurimpiin työhyvinvoinnin haasteisiin, kuten tuki-ja liikuntaelinsairauksiin sekä heikkoon palautumiseen. Hyvinvointiprojekteissa onnistumisen avain on johdon sitoutuminen ja oma esimerkki. Itse otan haasteen vastaan ja lähden positiivisessa hengessä kisailemaan paalupaikoista Cuckoossa ja näyttämään esimerkkiä muille.”

-Jukka Holm, Managing director

Vismalla, kuten muissakin asiantuntijaorganisaatioissa, istutaan paljon työpöytien äärellä konetta näpytellen. Eliisa kertoo, että liikkumattomuus on heillä iso haaste ja moni kärsii niska- ja hartiaseudun vaivoista. Valitettavasti mikrotaukojen pitäminen helposti unohtuu.  Vaikka Vismalla kaikilla on sähköpöydät ja erilaisia ergonomisia tuoleja, niidenkin käyttö saattaa jäädä vähälle. Cuckoo hoitaakin hienosti sekä mikrotauoista että myös muusta työergonomiasta muistuttamisen.

Tiesitkö, että voit vähentää työntekijöidesi sairauspoissaoloja panostamalla taukoliikuntaan, työergonomiaan ja työhyvinvointiin? Taukojumppa toimii osana työhyvinvointisuunnitelmaa vähentäen työterveyshuollon kustannuksia. Cuckoo Workoutin taukovideot koostuvat 250:stä erilaisesta liikkeestä, jotka kaikki ovat fysioterapeutin suunnittelemia. Cuckoo tukee työhyvinvointia ja työergonomiaa hyvien liikkeiden lisäksi neuvomalla ja kannustamalla aktiivisiin valintoihin. Cuckoon tarjoama pelillinen taukoliikuntasovellus parantaa lisäksi työilmapiiriä ja yhteisöllisyyden kokemista.