Cuckoo Workout®

Lähde kokeilemaan tiimisi kanssa ja huomaa,

minkälaisia vaikutuksia taukoliikunnalla on

yhteisöllisyyteen sekä omaan jaksamiseen.

14 päivän maksuton kokeilu, ilman sitoutumista.
Rekisteröidy tästä
Lue alta ohjeet, miten jaat linkin tiimillesi

Helppo käyttää!

Cuckoo Workout toimii nettiselaimella. Tarvitset siis vain toimivan Internet-yhteyden ja tietokoneen tai muun laitteen. Saat myös ladattua Cuckoo appin puhelimeesi, ja voit tehdä taukoja missä ja milloin vain.

Ei sitoutumista, ei riskiä!

Tämä ilmainen kokeilu ei vaadi maksutietoja, eikä se jatku automaattisesti. Voit siis hyvillä mielin tauottaa 14 päivää ilmaiseksi, ja jos innostut, niin pääset jatkamaan siitä mihin jäit.

Aloita päiviesi aktivoiminen ja huomaa ero!

Säännöllinen tauottelu auttaa sinua jaksamaan paremmin töissä sekä vapaa-ajalla. Lihaskivut ja jumit vähenevät ja liikkuvuus paranee. Ota myös kollega mukaan ja pitäkää hauskaa yhdessä!

Kollegat mukaan ja peppu ylös penkistä!

  1. Anna tämä linkki kollegoillesi, niin pääsette luomaan oman joukkueen Cuckooseen: https://www.cuckooworkout.com/tiimi-mukaan/
  2. Rekisteröidy Cuckooseen täältä.
  3. Voit tehdä taukoja yksin tai yhdessä tiimin kanssa, lisäohjeet saat kirjauduttuasi!
  4. Jatkossa pääset takaisin Cuckooseen app.cuckooworkout.com

Kokeile ilmaiseksi ja ihastu ainiaaksi! 

Cuckoo Workoutin taukoliikuntasovellus on matalan kynnyksen keino innostaa passiivisia ylös tuolista. Tutkimusten mukaan jo 30 minuuttia liikuntaa päivässä on riittävästi. Mitä jos pystyisit hoitamaan siitä suurimman osan jo työpäivän aikana?  Samalla se tarjoaa iloa ja lisäenergiaa myös niille, jotka liikkuvat muutenkin paljon. Hyvinvointi, pelillisyys ja kivat palkinnot motivoivat koko työyhteisöä!