Cuckoo VIP + 

JoyActor kuulokkeet

Cuckoo Workout -taukotreenisovellus vuodeksi yhteishintaan Cuckoo kuulokkeiden kanssa 200€

(Normaali hinta 118€ + 139€)

Jätä yhteystietosi, niin saat laskun  sähköpostiisi!Cuckoo Workout

© 2020 Cuckoo Networks Oy  |  Käyttöehdot  |  Rekisteriseloste  |  Mediatiedot  |  Usein kysyttyä

Cuckoo Workoutia käyttävät kaikki – hyppää mukaan!

Innokkaita Cuckoo-käyttäjiä

Mari Keränen
Business HR manager, LähiTapiola

"Pienten taukojen viettäminen työpäivän aikana kannattaa! Liikkumisen sivutuotteena saa nauraa!"

Emma Ojala
Kehityskoordinaattori, L&T

"Cuckoo on toiminut loistavana muistuttajana työasennon vaihtamisesta ja saanut porukan liikkumaan päivän aikana monipuolisemmin.”

Lue lisää

Jukka Holm
Managing director, Visma

"Otan haasteen vastaan ja lähden positiivisessa hengessä kisailemaan paalupaikoista Cuckoossa ja näyttämään esimerkkiä muille.”

Soundmate on langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Kirkas diskantti ja syvä basso vakuuttavat harjaantuneemmankin kuuntelijan.

Täydellisesti päähän muotoutuva istuvuus. Siro, mutta erityisen kestävä panta ja pehmeät kuulokeosat metallikuorilla liikkuvat kolmiulotteisesti. Näin kuulokkeet eivät paina tai purista pitkälläkään kuuntelukerralla. Kuulokkeet pysyvät myös erityisen hyvin päässä urheilusuoritus aikana.

Arvo 139€Cuckoo Workout on helppokäyttöinen taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työpäiviä hauskalla tavalla. Sen avulla istumatyötä tekevät muistavat pitää taukoja ja aktivoida itsensä välillä pois päätteen äärestä.

Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus toimii selaimessa ja mobiililaitteilla. Sovellus kulkee kaikkialla mukanasi, joten voit pitää tauon missä ja milloin haluat. Voit säätää sovelluksen muistuttamaan tauoista, jotta ne eivät unohdu päivän aikana!

Cuckoo VIP tilaus ei jatku automaattisesti vuoden jälkeen, mutta sopimusta voidaan jatkaa sopimuskauden päätyttyä hinnalla 9,90€/kk.