Cuckoo School 2018-07-20T12:13:07+00:00

Cuckoo School

liikuttaa nyt koululaisia

Ilmoita luokkasi Cuckoo Schooliin

Cuckoo Workout® asiakasyrityksineen mahdollistaa nyt ilmaiset taukoliikuntalisenssit peruskouluille

Cuckoo Workout tuo suositun ja hauskan taukoliikuntasovelluksen nyt myös peruskoululaisille, jotka istuvat jopa 70% koulupäivistään.

Cuckoo School tarjoaa työelämäyhteistyön kautta ilmaisia taukoliikuntalisenssejä kouluille, sillä Cuckoo School -mallissa jokainen työikäinen Cuckoo Workout -sovelluksen käyttäjä vastaa yhtä ilmaiseksi liikkuvaa koululaista. Siispä liikuttamalla omaa henkilöstöään, yritys mahdollistaa myös koululaisten taukoliikunnan.

Ilmoita oma luokkasi mukaan!

Ilmoita siis oma luokkasi mukaan, niin saatte elokuusta alkaen pelillisen sovelluksen käyttöönne ja pääsette kisailemaan tauottamisen mestaruudesta. Toimi nopeasti – lisenssejä on rajattu määrä!

Cuckoo School alkaa syksyllä!

Cuckoo School

Ilmoita luokkasi Cuckoo Schooliin

Lisää liikettä ja keskittymiskykyä päiviin

Vain alle puolet lapsista ja nuorista liikkuu liikuntasuositusten mukaisesti. Peruskouluikäisten pitäisi liikkua 1-2 tuntia päivässä, mutta moni ei saavuta edes minimimäärää eli puolen tunnin päivittäistä liikuntaa.

Lasten ja nuorten pitkäaikainen istuminen aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinongelmia ja huomattavaa rauhattomuutta. Osa lapsista tutkimusten mukaan ei pääse enää kyykkyyn tai kykene istumaan selkä suorassa. Lisäksi oppimistulokset ovat laskeneet.

Liikunnalla on suora yhteys koulumenestykseen, sillä koulupäivän aikainen liikunta edistää tutkitusti rauhallisempaa luokkahuonekäyttäytymistä, keskittymistä ja opetukseen osallistumista.

Ottamalla Cuckoo Schoolin hauskat mikrotauot osaksi koulupäivien arkea, edistetään oppilaiden päivittäistä liikunnan määrää, vähennetään istumisen haittoja ja edistetään oppilaiden keskittymis- ja oppimiskykyä.

Ja ei kun peput ylös penkistä!

  1. Ilmoita luokkasi mukaan lomakkeella. Saat tunnukset ja lisäohjeet sähköpostilla.
  2. Kirjaudu palveluun osoitteessa
    www.cuckooworkout.com klikkaamalla Kirjaudu-painiketta.
  3. Tee luokkasi kanssa ensimmäinen taukojumppa klikkaamalla Pidä tauko -painiketta.
  4. Valitse syke-, ryhti-, mindfulness-, keppijumppa- tai kehonhuoltovideo. Jokainen video sisältää kolme liikettä ja kestää yhteensä noin 3 minuuttia.
  5. Muista pitää hauskaa!
  6. Cuckoo Schoolin käyttöohjeet löydät myöhemmin erilliseltä ohjesivustolta.
Cuckooworkout-applications_desktop-browser-mobile
Näin Cuckoo School toimii

Cuckoo Schoolin mahdollistavat