Liikunta työpaikalla yhdistää työntekijöitä: näin Tikkurila liikuttaa väkeään!

Yhteiset liikunta- ja virkistystapahtumat ovat monissa yrityksissä vuoden kohokohtia. Toimiston ovien ulkopuolella on helpompi olla oma itsensä ja jutella työkavereiden kanssa muistakin asioista kuin tilauksista ja budjeteista. Liikunta työpaikalla ja ajoittaiset yhteiset tapahtumat eivät ole jotain, mikä maksaa maksaa maltaita ja vie turkasesti aikaa: se, että työntekijät kokevat tulevansa muistetuksi ja saavat viettää aikaa yhdessä, on kaiken sen vaivan arvoista.

Maalinvalmistaja Tikkurila on tästä hyvä esimerkki. Yritys on järjestänyt työntekijöilleen Kinkkukymppi-tapahtuman jo 30 vuoden ajan. Odotettu tapahtuma järjestetään joulun alla, jotta työntekijät voivat urheilla itselleen lahjakortin, jolla voi hankkia joulupöytään kinkun tai herkkukorin. Tarkoitus on kävellä tai juosta 5, 8 tai 11 kilometrin mittainen reitti yhden iltapäivän aikana, ja jokaista kymmentä osallistujaa kohti arvotaan yksi lahjakortti. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 30.11.

Tämä on työntekijöille tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi olemme halunneet säilyttää sen. Tapahtuma on kiva ja yksinkertainen järjestää. Pienelläkin vaivalla saa ihmiset liikkeelle! sanoo toimitilapalveluiden esimies Kirsi Hakulinen Tikkurilalta.

”Tämä on työntekijöille tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi olemme halunneet säilyttää sen. Pienelläkin vaivalla saa ihmiset liikkeelle!”

Tikkurila tarjoaa mahdollisuuden liikuntaan työpaikalla

blog1-compressorTikkurilassa pidetään työntekijöistä huolta myös tarjoamalla työntekijöille ilmainen kuntosali, Smartum-seteleitä ja Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus. Liikunta työpaikalla on heidän arjessaan tärkeässä osassa.

Tarjoamme mahdollisuuden liikkua, mutta jokainen itse päättää, aktivoituuko hän, Hakulinen sanoo.

Tikkurilan väestä yli 160 käyttää Cuckoota. Tuotannon puolella taukoliikuntavideot laitetaan isolle näytölle ja tauot pidetään yhdessä. Fysioterapeutti on tehnyt tuotannolle myös vastaliikekortteja, jotta voidaan välttää samanlaisena toistuvan liikkeen aiheuttamat ongelmat.

Käytämme Cuckoo Workoutia, koska siinä on monipuoliset ja kivat videot. Ihmiset pysyvät virkeämpinä päivän mittaan ja nousevat välillä tuoleiltaan. Ne, jotka sovellusta käyttävät, ymmärtävät sen merkityksen. On hienoa nähdä, että ihmiset tekevät liikkeitä, Hakulinen sanoo.

Tutustu Cuckoon palveluun ja lataa ilmainen esite painamalla tästä!

”Tarjoamme mahdollisuuden liikkua, mutta jokainen itse päättää, aktivoituuko hän. Käytämme Cuckoo Workoutia, sillä ihmiset pysyvät virkeämpinä päivän mittaan ja nousevat välillä tuoleiltaan.”

Selkäleikkauksen jälkeen taukoliikunta toi avun

Tikkurilan työntekijä Jarmo Hankavuo tekee Cuckoo Workout -taukoliikuntaa säännöllisesti jokaisena työpäivänä. Liikunta työpaikalla on hänelle tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja sen lisäksi hän liikkuu muutoin, esimerkiksi sauvakävelyn parissa.

Minulla on sähköpöytä, joten seison töissä nykyään enemmän kuin ennen. Selkäni on leikattu aikoinaan, joten olen oppinut, että asennon vaihtelu on tärkeää. Aistin jo etukäteen, että selkä kipeytyy, Hankavuo kertoo.

Lue tästä myös artikkelimme selkäkivusta ja sen hoidosta.

Hankavuo on tyytyväinen siihen, että Tikkurila tukee työntekijöidensä liikuntaa ja hyvinvointia monin tavoin. Hän käyttää Cuckoo Workoutia, koska se on monipuolinen apu työpäivien tauottamiseen.

On hienoa, että taukoja voi tehdä omaan tahtiin töiden puitteissa silloin kun haluaa ja ne sopivat kaikille. Tauot ovat myös hyvän mittaisia! Hankavuo sanoo.

Tällaisia palveluita tarvitaan! Tauot tekevät todella hyvää, Hankavuo sanoo.

Taukoliikuntasovellus Cuckoo Workout on käytössä jo 83:ssa yrityksessä ja sen käytöllä on saatu upeita tuloksia niin sairauspoissaolojen vähentämisessä, työyhteisön tiivistämisessä kuin hyvinvoinnin lisäämisessäkin. Cuckoon tarjoama liikunta työpaikalla on monissa yrityksissä osa kulttuuria ja arjen piristysruiske. Lataa ilmainen esitteemme TÄSTÄ jo tänään!

Kokeile Cuckoota maksutta
Pyydä meiltä tarjous
2018-07-12T14:28:29+00:00joulukuu 7th, 2017|Kokemuksia, Suuryritykset|